Nagel verlenging

komt tot stand door gebruik te maken van tips of sjablonen. Met een gel wordt de nagel opgebouwd en netjes afgewerkt met een *top coat.

Nagel versteviging

is een behandeling waarbij de gel direct op de eigen nagel wordt aangebracht. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van tips of sjablonen. De nagel wordt netjes afgewerkt met een *top coat.

Nabehandeling

wordt meestal na drie a vier weken gedaan. Er wordt weer een groot deel van het product verwijderd en daarna weer opgevuld, waarna er weer een mooie en stevige nagel ontstaat. De nagelversteviging wordt afgewerkt met een *top coat.

Gellak

is een nagellak die uitgehard wordt onder een uv lamp of  LED lamp. De lak blijft ca. twee tot drie weken mooi, zonder dat het zoals bij een gewone  nagellak afbrokkelt. De lak wordt door de nagelstylist vakkundig verwijderd en kan dan weer opnieuw worden aangebracht.

Manicure behandeling

is een intensieve verzorging van de handen. De manicure behandeling bestaat uit het terug duwen van de nagelriemen, een nagel badje, een scrub een masker en een massage. De nagels worden gevijld en gepolijst. Deze behandeling kan nog worden uitgebreid met een paraffine bad.

*top coat is een glanzende lak laag, die ca. drie tot vier weken zijn mooie glans behoud.

French manicure is het witte randje aan de top van de nagel en kan ook eventueel met een kleurtje of glitter gemaakt worden.